Total Pageviews

Friday, December 17, 2010

human oh human :D haha

why do people change ? alahai speaking lah pulak aku kan ? haha . siang lahh . duhh , jangan promise bagai kalau tak boleh buat . aku tak sukaa tahuuu . kau dah buat aku sukaa kawan dengan kau tahu . spoil betol lahh . haha . kau betol lah , elak aku lempang kau tahuu lahh langit tinggi ke rendah macam aku . haha :D bby pinjam ayattt <3 haha . aku tak boleh stop thinking about youu dohh . masalahh masalahh . haha :D aku dah taktau nak cakap ape . speecless doh dengan kau sekarang . aku jadi malu lah , segan semua ade . biase lahh . aku pun dilahir kan jadi insan pemalu :D hahahahaha 


about kauuu , yeee kauuu gemokk . im happy for you because dah jumpe orang yang boleh berlove-ing kann ? actress gituuu , hahahahah :D


ohhhh baby bobot busuk <3 asal aku nak webbie je lappy masalah lah , papa pinjam lappy lahhh . skype pulak prob . masalah betol dieorg ni kan kecuali papa kau tu lahh . tu jangan . bapak mentua aku . hahaa :D tak boleh tengok aku senang . grr , geram aku tahuu . ape punn i loveee youuu tahuuu <3 hahaha :D


thats all , bowling tomorrow with parents and abang mahfuddd <3 nak lawan jomm , Klang parade or Ole ole . haha :D


bye bye , i lovee you sayang <3 

2 comments: